Siirt Fıstığı Çin'de Raflarda Yer Alacak

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Yurtiçinde önemli satış rakamları ve pazar payına ulaşan Siirt Fıstığı ihracatlarına devam ediyor. İhracatlar Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ ye ait olan “Fistalora ve Anadolce” markalarıyla paketli ve toptan olarak yapılmaktadır. 

Siirt Fıstığı daha önce de şirketin başvurusuyla uluslararası lezzet ödülünü alarak, ödüllü lezzetler arasında yerini almıştı. Şirket bünyesindeki tesiste işlenip, paketlenen Siirt fıstığı katma değer sağlanmakta ve tüm dünyaya tanıtılması amaçlanmaktadır. Böylece çiftçimizin emeğinin karşılığını alması ve Siirt Fıstığının küresel pazarda yerini daha güçlü bir şekilde alması hedeflenmektedir.  

Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Vali Osman Hacıbektaşoğlu, “Çiftçilerimizin ürün “değerlerini” hakettiği şekilde ulusal ve uluslararası piyasada tüketicilerle buluşturmaya devam edeceğiz. Siirt fıstığının ekim alanlarının gelişiminin, işlenmesinin, dağıtım ve pazarlamasının sürdürülebilirliğini profesyonel bir şekilde sağlamaya devam edeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN