Siirt Hayvan Haklarından Siirtli Vatandaşlara Mesaj!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

https://www.youtube.com/watch?v=0019fhyJL70&feature=youtu.be

Siirt’te 6 yıldır faaliyette olduklarını söyleyen Talip Yan, “Siirt’te ki sokak hayvanlarına hizmet etmeye çalışıyoruz. Gerek yazın gerekse kışın dostlarımızın mama, yerleşim gibi sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.” Dedi.

“Bugünde kışın sokakta kalan hayvan dostlarımız için kulübe yapıyoruz.” diyen Yan, “Tamamen gönüllü olan ekibimiz ile birlikte edinebildiğimiz paletlerden her birlikte burada kulübe yapımına başladık.  Bu şekilde kışın soğukta ve yağmurda kalan hayvanlarımızın barına bilmesi için el birliği ile bu çalışmayı yapıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Soğuk kış günlerinde sokakta kalan hayvanlar için Siirtlilerin de harekete geçmesini belirten Yan, “Tabi ki bu işi yaparken tamamen gönüllü yapıyoruz, bu anlamda biraz maddi ve manevi anlamda eksikliklerimiz oluyor, onları gidermeye çalışıyoruz ekip olarak.  Vatandaşlarımızdan ricamız evlerinin ve iş yerlerinin önlerine bir tas su herkesin yapabileceği evlerinde atık kalan yiyecekleri hayvan dostlarımızla paylaşabilirler.” Dedi.

Yan, son olarak Siirt vatandaşlara şu çağrıda bulundu:

“Özellikle doğum yapan kedi ve köpeklerin barınacakları alanlara ihtiyaçları var bu anlamda bizlerde ekip arkadaşlarımızla bu soğuk kış aylarında onlara bir yuva olalım dedik. Biz ekibimle birlikte her zaman sahada hayvan dostlarımızın yanında olacağız, buradan Siirtli vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz bu soğuk kış günlerinde apartmanlarımızın kapılarını açık bırakalım ki bu soğuk kış günlerinde yağmur altında kalan hayvan dostlarımızın sığınabileceği bir yer olsun.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN