Siirt Heyeti, Bakan Varank'ı Ziyaret Etti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Başkent Ankara’da temaslarını sürdüren Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Osman Ören, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyareti etti.

Siirt’in sanayi ve teknoloji yatırımlarından daha fazla istifade etmesi için bir araya gelen Siirt heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Siirt heyetini Bakanlık toplantı salonunda ağırlayan Bakan Varank, Siirt’in sanayi yatırımları ve ihtiyaçlarını değerlendirdi.
Ziyarette, Siirt Organize ve Sanayi bölgesinin genişlettirilmesi, Tekstilkent projesinin tamamlanması, Kurtalan ilçemizde küçük sanayi bölgesinin kurulması ve Siirt’in iş sektörleri ve mevcut potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi konuları ele alındı.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt ilinin sanayi, teknoloji ve istihdama yönelik yatırımlarından daha çok pay alması için Sayın Bakanımızın verdiği destek ve katkılardan dolayı kendilerine Siirt halkı adına teşekkür ederim.” dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, şehrimizin kalkınması için geceli gündüzlü yoğun bir çaba içinde olduklarını, kentin sosyo-ekonomik yapısının daha da iyileştirilmesi, kalkınması en büyük hedefimizdir. Tüm enerjimizi bu yönde kullanmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımızın memleketimizde istihdamı arttıracak projelere göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

Heyette, Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim seven yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN