Siirt İl Emniyet Müdürü, Tiyatro Oyununda Sahne Aldı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

https://www.youtube.com/watch?v=VB159MhOSVI&feature=youtu.be

Kentte çalışan öğretmen, memur, işçi ve esnaf gibi çeşitli meslek gruplarından kişilerin rol aldığı tiyatro oyunu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Siirt Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda sahnelendi.

Tiyatro oyununa izleyiciler yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyete sıkı sıkıya bağlı Komiser Ramazan'ın doğruluk, adalet ve dürüstlük ilkelerinden taviz vermeyişi ve bu tutumu nedeniyle başına gelenlerin anlatıldığı oyun sırasında, İl Emniyet Müdürü Yılmaz, protokolden kalkarak sahneye çıktı.

"Emniyet Müdürü" rolünü canlandıran Yılmaz'ın performansı, izleyicilerin beğenisini kazandı.

- "Siirt Artık Sanatla Anılsın"

İl Emniyet Müdürü Yılmaz, Artı Siirt muhabirine, Siirt halkıyla her daim iç içe olduğunu ve bu durumun kendisine mutluluk kattığını söyledi.

Siirt'in kötü şeylerle değil sanatla anılmasını istediğini belirten Yılmaz, "Göreve geldiğimden beri halkımızla iç içe olmaya çalışıyorum. Siirt'in kötü şeylerle değil sanatla alınmasını istiyorum. Bu yüzden böyle bir oyunda oynadım. İlk defa seyirci karşısına çıkmak beni çok heyecanlandırdı. Halkımızın ilgisine teşekkür ediyorum." dedi.

Oyuncu Soner Yılmaz, Emniyet Müdürü Yılmaz'ın tiyatro oyunlarında sahne almasının heyecan verdiğini belirterek, "Müdürümüzü oyuna dahil ederek çok güzel bir heyecan yakaladık. Halkla iç içe olan Müdürümüz, bu şekilde tiyatroya destek vererek bizlere güven ve güç verdi." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN