Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü Uzaktan Ödev Sistemi Geliştirdi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Mevcut sisteme katkı sağlamak ve öğrencilerin bu süreçte en iyi şekilde öğretimini tamamlaması için ödev sistemi geliştirerek ödevlere ulaşması için resmi web sitesine, sosyal platformlara ve eba sistemine ödev yüklemeleri yapılacağını açıkladı.
Yeni tip Coronavirüs (Covid19) salgını nedeniyle geleneksel öğretim sürecinden, uzaktan eğitim sürecine geçildiğini hatırlatan Siirt Milli Eğilim Müdürlüğü yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi:

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı, EBA sitesinden ve EBA kanallarından, öğrencilerimizin eğitiminin devamı için ciddi gayret sarf edilmiş ve kısa sürede öğrencilerimizin evlerinde eğitimler başlamıştır. EBA sistemi ile öğrencilerimiz yeni bir öğretim sistemiyle öğretimlerine devam etmektedir.
Ödev sistemi bu haftadan itibaren uygulanmaya başlamıştır. Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ödevler, öğrencilerimize haftalık ödevler şeklinde planlı olarak ulaştırılacaktır. Öğrencilerin ödevlere ulaşması için resmi web sitesine, sosyal platformlara ve EBA sistemine yüklemeler yapılacaktır. Ödev takip sistemi ile öğrencilerimizin sürekli öğretmenleriyle EBA üzerinden iletişimleri sağlanmaya çalışılmış ve aktif bir öğrenme ortamı oluşturulması amaçlanmıştır. 06-10 Nisan tarihlerinde ilk ödevlerine ulaşacak 1.sınıftan 12.sınıfa kadar her kademdeki öğrencilerimiz, yaşanan bu salgının tatilde olmadığını anlamalarını ve velilerimizin bu sürece katkı sağlamalarını beklemekteyiz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN