Siirt Spor Maçı Ertelenebilir

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Türkiye Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Siirt İl Özel İdare Spor, ikinci sezonun ilk maçında deplasmanda Bitlis Özgüzeldere Spor’a konuk oluyor.

Kamp hazırlıklarını tamamlayan, kart cezalısı Hamit Kılıç dışında tam kadroyla ikinci sezona başlayacak Siirt İl Özel İdarespor’da hedef mutlak 3 puan.

Bitlis’te yoğun kar yağışı nedeniyle mücadelenin ertelenme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

Takımın Sportif Direktörü Ahmet Erten, Artı Siirt Haber Ajansı spor muhabirine yaptığı açıklamada, Siirt Spor’un iyi bir kamp dönemi geçirdiğini ve ikinci sezona hazır olduklarını belirtti.

‘’1 Oyuncu Hariç Takımda Eksik Yok’’

Pazar günü saat 13.00’da Bitlis Özgüzeldere Spor’a konuk olacaklarını ifade eden Erten, ‘’İkinci sezon için yoğun bir kamp süreci geçirdik. Şampiyonluk hedefi olan takım olarak bu maçtan da 3 puanla dönmek istiyoruz, ilk sezonda rakibimizi evimizde 1-0 mağlup etmiştik. Kart cezalısı Hamit Kılıç dışında takımda eksik oyuncu yok. Maç için Bitlis’e geldik, maç saatini bekliyoruz.’’ diye konuştu.

‘’Karşılaşma Yoğun Kardan Dolayı Ertelenebilir’’

Bitlis’te yoğun kar yağışı olduğunu ve mücadelenin bu sebeple ertelenme ihtimalinin olduğunu kaydeden Erten, ‘’Biz takım olarak maça hazırız fakat Bitlis’te yoğun kar yağışı var. Böyle devam ederse maç iptal olabilir. Kararı TFF verecek biz de bekliyoruz.’’ dedi.

‘’Takıma Yapılan 4 Transfer Olumlu’’

Siirt Spor’un devre arası transfer ettiği 4 oyuncunun takıma kısa sürede uyum sağladığını belirten Erten, ‘’Devre arası takıma 4 yeni isim kattık. Yeni transferlerimiz takıma kısa sürede uyum sağladı ve inşaallah fayda da sağlayacaklar.’’ değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN