Siirt Spor'un Rakibi Hatay Spor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura çekimi gerçekleşti. İl Özel İdare Spor deplasmanda; PTT 1.Liginde mücadele veren Hatay Spor ile karşılaşacak. 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi, bugün saat 14.00'te TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kupada 3. Eleme Turu'na; Süper Lig'den Gazişehir Gaziantep FK, Gençlerbirliği, Göztepe A.Ş, Kasımpaşa A.Ş., Yukatel Denizlispor, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'de yer alan tüm takımlar ile ZTK 2. Eleme Turu sonucu tur atlayan 33 takım olmak üzere, toplam 92 takımın katılacağı öğrenildi. Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda rakibimiz PTT 1. Liginde mücadele veren Hatay Spor oldu. Deplasmanda Hatay Spor’a konuk olacak olan Siirt İl Özel İdare Spor maçın hazırlıklarını günde çift idman ile sürdürdüğü öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu maçı için takımın hazır olduğunu belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Oynadığımız kupa maçlarından anlımızın hakkı ile geçmesini bildik. 3. Eleme Turu maçını da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Takımda moraller yüksek. Amacımız kupa maçlarını götüre bildiğimiz yere kadar götürmek daha sonra hafta sonu ligimiz başlıyor. Lig maçı hazırlıklarımız devam ediyor bu kapsamda bize başta destek olan Onursal Başkanımız Sayın Valimiz Ali Fuat Atik’e çok teşekkür ediyorum, kendisi bizlere bu takımı kazandırdı. Siirt halkının da bizlere destek olmasını bekliyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN