SİİRT ÜLKÜ OCAKLARINDA KADİR EKİN DÖNEMİ

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Ülkü Ocakları İl Başkanlığını yürüten Deniz Siper görevi törenle Abdulkadir Ekin’e devretti.

Siirt’e Taze Kan

Devir teslim törenin rutin bir değişim ve taze bir kan değişikliği olduğu kaydeden Ülkü Ocakları teşkilatlandırma birim yöneticisi İbrahim Yılmaz, “Siirt Ülkü Ocaklarımızın Bayrağını Deniz Siper başkanımız hakkıyla dalgalandırmıştır. Bu devir teslim töreni farkı yerlere çekilmesin. Bu rutin bir değişimdir, yeni bir kan değişikliğidir. Bir heyecan getirecektir. Deniz başkanımıza bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra davamıza bıkmadan usanmadan yine hizmet etmeye devam edecektir. Yeni görevi alacak Kadir başkanımıza destek olacak hep beraber el birliği ile Siirt’i şahlandıracağız. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“ÜLKÜCÜ HAREKETİN EMRİNDEYİM”

4 yıldır Siirt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini üstlenen Deniz Siper yaptığı konuşmada, “ 4 yıldır layıkıyla ben bu görevi sürdürdüm. Genel başkanımız Sinan Ateş’in taktirleri ile Kadir kardeşim Ülkü Ocağımızın başkanlığına atanmıştır. Bundan sonraki süreçte de yeni başkanım ile omuz omuza vermekten şeref duyacağım. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da, Ülkücü harekatın lideri sayın Devlet Bahçeli’nin Ülkü ocakları genel başkanımızın Sayın Sinan Ateş beyefendinin emrinde olacağız.” Dedi.

EKİN: “OCAK BİZİM OCAĞIMIZ ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Konuşmaların ardından Deniz Siper ve Kadir Ekin arasında bayrak ve görev teslimi gerçekleşti. Siirt Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini teslim alan yeni Başkan Kadir Ekin, aldığı görevi layıkıyla yerine getireceğini ve Siirt’e gereken her şeyi yapmaya hazır olduğunu kaydetti.

Törene Ülkü Ocakları Genel Merkezi Teşkilatlandırma Biriminden İbrahim Yılmaz, Siirt Ülkü ocakları Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Eruh Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Can Özer ve ocak mensupları katıldı.

Bayrak değişim töreninin ardından kurban kesildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN