Siirtli Genç İş Adamlarından Kurban Bayramı Mesajı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirtli genç insanları Xebat Eker ve Ahmet Acar, Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Genç İş Adamları Eker ve Acar, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Genç iş adamlar mesajında; "Hep bir arada, sevgi dolu, huzurlu ve sağlıklı Siirtli hemşerilerimin Mübarek Kurban Bayramını kutlarım. Yüce rabbim nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Müslümanlar olarak bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunun yaşandığını dile getiren Eker ve Acar, "Toplumsal hayatımızda önemli bir yeri olan Kurban Bayramı ile paylaşmanın, zenginlikleri bölüşmenin gerekliliğini bir kez daha hatırlıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılan, akrabalık bağlarının güçlendiği bu eşsiz manevi atmosfere girerken temennimiz, içinde bulunduğumuz zor zamanları geride bırakmak ve gelecek bayramları sevdiklerimizle hep birlikte sağlık içinde geçirmektir" dedi.

İş Adamları mesajının devamında, ". Bu duygu ve düşüncelerle, başta Siirtli hemşehrilerim olmak üzere tüm hemşehrilerimizin ve tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, bayramın, dünya üzerindeki salgın hastalıkların ve savaşların sona ermesine vesile olmasını diliyor, sağlık, bolluk ve mutluluk içinde hep birlikte nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN