Siirtspor Top Başı Yaptı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

TFF 3. Lig 2. Grupta ilimizi temsil edecek olan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarını, Siirt İl Özel İdaresi Eğitim ve Dinleme Spor Tesislerinde yaptığı ilk idman ile star verdi.

Yeni sezon hazırlıklarına aylar öncesinden başladıklarını açıklayan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, “Kampımızın ilk etabını Tesislerimizde yaparak başladık. Ülkemize ve İlimize hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan transferler eksiksiz olarak kampımıza katıldı ve ilk idmanımızı yeni yapılan standartları uygun olan çim sahamızda gerçekleştirildi. Amacımız başta Ülke Sporuna ve Siirt Sporuna fayda ve katkı sağlamaktır. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan başta Takımımızın Onursal Başkanı Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğulu’na, Yönetimimize ve Siirt halkına çok teşekkür ederim” dedi.

KAMPIN İLK ETABI SİİRT, İKİNCİ ETABI AFYON

Teknik Direktör Ramazan Çelik yönetiminde toplanan Siirt İl Özel İdaresi Spor, kampın ilk etabını Siirt İl Özel İdaresi Spor Tesislerinde yapacağı, ikinci etabının ise Afyon’da yapılacağı öğrenildi. Gerek iç transfer ve gerekse dış transferlerde yapılan oyuncuların kampın ilk etabına katıldığını açıklayan Teknik Direktör Ramazan Çelik; “Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Kampın ilk etabını tesislerimizde gerçekleştireceğiz ve burada 13 gün kamp yaptıktan sonra, Afyon’a geçeceğiz ve burada yaklaşık 15 gün kamp dönemi geçireceğiz ve daha sonra lig maçlarımıza çıkacağız. Şimdiden yeni sezonun başta Ülkemize ve İlimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

GRUBUMUZDAKİ RAKİPLER ŞÖYLE;

Grup: 52 Orduspor, 68 Aksaray Belediyespor, 76 Iğdır Belediyespor, Alanya Kestelspor, Altındağspor, Bayrampaşa, Çarşambaspor, Darıca Gençlerbirliği, Düzcespor, Elazığ Karakoçan, Hacettepe, Halide Edip Adıvarspor, İskenderunspor, Kızılcabölükspor, Kuşadasıspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Şile Yıldızspor, Yomraspor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN