Siirt'te ཋ Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü' Etkinlikleri Başladı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

‘Siirt’te 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri, Garnizon Komutanlığında aziz şehitlerimiz için Kur’an-ı kerim tilavetinin okunması ve şehitlerimizin mezarına karanfil bırakılması ile başladı.

Garnizon Komutanlığı Şehitliğinde düzenlen etkinlik aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı.

Aziz şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı kerim tilavetinin ardından İl Vehap Kapıcıoğlu tarafından 15 Temmuz ve tüm aziz şehitlerimiz için dua okudu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki protokol üyeleri şehitlerin mezarına karanfil bırakarak dua etti.

Vali Hacıbektaşoğlu’nun şeref defterini imzalamasıyla buradaki tören sona erdi.

Törene, Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Adalet komisyonu Başkanı Erhan Obut, Siirt Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Çetiner, Vali Yardımcıları Resul Özdemir, Samet Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Gaffar Gören, İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak,  Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN