Siirt'te 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu Düzenlendi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu, Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu’nun ev sahipliğinde, Siirt İl Özel İdare Eğitim, Spor ve Dinlenme Tesislerinde yapıldı.

Vali Hacıbektaşoğlu’nun tebrikleri kabulü ile başlayan resepsiyonda, ulusal ve uluslararası müsabakalarda çeşitli spor branşlarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Vali Hacıbektaşoğlu, milli sporcuları kutladı ve çeşitli hediyeler verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç Vali Hacıbektaşoğlu’na milli takım forması takdim ederek, verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Milli sporcularla bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu kendileri ile hatıra fotoğraf çektirdi.

Resepsiyona katılan konuklarıyla tek tek ilgilenen Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Hanımefendi Güney Hacıbektaşoğlu, masaları tek tek dolaşarak, katılımcıların 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik etti.

Resepsiyona; Garnizon Komutan Vekili Albay Gaffar Gören, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Altay, Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, Vali Yardımcıları Resul Özdemir, Samet Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz,  İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, protokol üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ve diğer davetliler katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN