Siirt'te 6. Geleneksel Kitap Fuarı Açılacak! İl Kültür ve Turizm Müdürü Detayları Artı Siirt'e Anlattı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Valiliği himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce 6. Geleneksel Kitap Fuarı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda 30 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Rauf Danış, Artı Siirt Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Siirt'te şu anda yapmayı planladığımız 6. Kitap Fuarı projemizi Kültür Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğümüze sunduk. Genel Müdürlük projemizi uygun gördü ve projemize destek sağlama kararı aldı." dedi.

Danış, şöyle konuştu:

"Destek sözleşmesi kapsamında tüm çalışmalarımızı neredeyse bitirdik. Projenin yüzde 95'ini bitirmiş durumdayız. Kısmet olursa kitap fuarı çalışmaları pandemi kuralları çerçevesinde 30 Ekimde başlayacak, 31 Ekimde hazırlıklar tamamlanacak. 1 Kasımda da etkinlikler icra edilecek. Fuar kapsamda ön gördüğümüz yayınevi sayısı en az 37'dir, 20 civarında yazarımız gelecek. Millet kıraathanesinde de söyleşiler düzenlenecek. Yazarlar için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda imza günleri düzenleyeceğiz. Siirt Valiliği çalışmalarımızı büyük ölçüde desteklemektedir. Bize her türlü gerekli yardım ve desteği Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu fazlasıyla sağlamıştır. İnşaallah etkinlik, süresi içinde en güzel şekilde tamamlanacak."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN