Siirt'te İlginç Olay! Cenazeler Karıştı, Ölü Yakınları Ne Yapacaklarını Şaşırdı!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İstanbul Küçükçekmece Medikal Park Hastanesinde isimler aynı, soyisimleri farklı olan vefat etmiş iki cenaze karıştırılınca, Sakarya’lı vefat etmiş kişinin cenazesi Siirt’e, Siirt’li vefat etmiş kişinin cenazesi ise Sakarya’ya gönderilince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

2 günden beri yakınlarının cenazesini bekleyen cenaze sahipleri, gelen cenaze aracının içinde yakınlarının cenazesinin olmadığı fark edince, defin işlemleri yarıda kaldı. İstanbul’dan gelen cenaze aracı ise geldiği geri gitti.

İstanbul Küçükçekmece Medikal Park Hastanesinde böbrek yetmezliği hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden Siirt nüfusuna kayıtlı Gurbet Dadan (60) İstanbul’daki kefin işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla memleketi olan Siirt’e gönderildi. Siirt merkez çarı camiinde yakınlarının cenazesini bekleyenler, gördükleri manzara karşısında şok oldular. İddiaya göre, 2 gün önce vefat eden Gurbet Dadan ile birlikte aynı hastanede 4 kişi daha vefat edince, Gurbet Dadan’ın cenazesi ismi ismiyle aynı olan kişinin cenazesi ile karıştırılınca, Siirt’li vefat etmiş kişinin cenazesi Sakarya’ya, Sakarya’lı vefat etmiş kişinin cenazesi Siirt’e gönderildi.

2 günden beri cenazeleri bekleyen yakınları, cenazenin üstünde ismi aynı ama soyismi farklı olduğu görünce cenazelerin karıştırıldığı ortaya çıktı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN