Siirt'te İlk Kez Tünel Yatırımı Yapılıyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, kentte ilk kez yapılan tüneli ve beton asfalt yolu yerinde inceledi.

Siirt'te ilk defa tünel yatırımı yapıldığını belirten Milletvekili Ören, yaptığı açıklamada, "Bölgenin en büyük yol yatırımlarından Eruh Çetinkol, Demiremek, Dikboğaz, Bingöl, Bozatlı, Yerliçoban, Yokuşlu, Bağgöze Vadisini, Güçlükonak, Fındık ve Dargeçit'ten Mardin’e bağlayacak yol çalışmasını yerinde inceledik." dedi.

"Siirt'te İlk Olacak"

Milletvekili Ören, sözlerine şöyle devam etti:

"İlimizde ilk defa yapılacak tünel yatırımları ile 4 km’den oluşacak iki tünelle toplam 36 km olacak beton asfalt yol Eruh'umuza ve bölgemize hayırlı olsun."

AK Parti Siirt İl Başkanı Olğaç da Siirt ve bölge halkının her güzel şeyi hak ettiğini belirerek, "İlimiz, ilk kez 4 km'den oluşacak tünelle toplam 36 km olacak beton asfalt yola kavuşacak. Milletvekilimiz Ören ile birlikte ilimiz halkı için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İşsizlik ve yol sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için gecemizi gündüzüme katıyoruz, katmaya da devam edeceğiz inşaallah."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN