Siirt'te Koronavirüs Nedeniyle Kolonya Yok Satıyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te çok sayıda kişi kolonya almak için kolonya satan iş yerlerine akın etti.

Market, bakkal ve kolonya satış noktalarına kolonya almak için toptancılara gidenler ise kolonya bulmakta zorlandı.

Siirt Petrol Kolonyaları ve birkaç dükkan dışında kolonyaların tükendiği ifade edilirken, toptancılar bayilere sipariş verdi ancak kolonyaların ne zaman geleceği bilinmiyor. Satış fiyatlarında ise bir gün içinde büyük bir artış görüldüğü belirtiliyor.

Siirt kent merkezinde 50 yıldır kolonya satışı yapan Orhan Kemal Şendur adlı esnaf, korona virüsü vakasının görülmesiyle beraber kolonya satışlarında ciddi artış yaşandığını belirtti.

43 yıldır kolonya işiyle uğraşan Şendur, "Limon kolonyası hiç sorulmuyordu. Ama inanın virüsten dolayı yok satıyoruz. Alkol kıtlığı da var. Yıllardır ben bunu düşünüyordum, vatandaşlarımızın mikroba yakalanmaması için 96 dereceden aşağı kolonya vermemişiz." dedi.

Şendur, “Keşke virüs çıkmasaydı işlerimiz de artmasaydı ama olan olmuş herkesin dikkatli olmasını diliyorum. Fiyatımız neyse o asla arttırmadık bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir.’’ dedi.

Virüsten korunmak için kolonya almaya geldiğini belirten Ersan Kesici adlı müşteri, tedbir amaçlı ailece kolonya kullandıklarını söyledi.

Kesici, "Korona virüsünün Türkiye'de görülmesiyle birlikte biz de dezenfekte olmak için kolonya almaya geldik. Kolonya alıp ellerimizi bol bol yıkayalım. Çocuklarımıza ve ailemize tercih ediyoruz." diye konuştu.

Şendur, “Keşke virüs çıkmasaydı işlerimiz de artmasaydı ama olan olmuş herkesin dikkatli olmasını diliyorum. Fiyatımız neyse o asla artırmadık bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir.’’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN