Siirt'te PKK'ya Ait Yaşam Malzemesi Ele Geçirildi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen operasyonlarda PKK'ya ait bol miktarda yaşam ve gıda malzemesi ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada:

Siirt İl Jandarma Komutanlığınca, Siirt İli Baykan İlçesi Yarımca Köyü bölgesinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen bölücü terör örgütü (BTÖ) mensuplarının etkisiz hale getirilmesi maksadıyla, JİG, J. Komd. ve PÖH Timleri ile birlikte 11 Haziran 2020 tarihinde Şehit J.Asb.Çvş.Celal ÖZCAN 2020/04 Operasyonu icra edilmiştir.

İcra edilen operasyon kapsamında 19 Haziran 2020 günü saat:08.00 itibariyle yapılan T/A faaliyeti sonucu dere yatağında kayalıklar arasına gizlenmiş vaziyette; BTÖ mensuplarına ait bol miktarda yaşam ve gıda malzemesi ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla delil niteliği taşımayan malzemeler olay yerinde imha edilmiş, delil niteliği taşıyan malzemeler ise muhafaza altına alınmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN