Siirt'te Sanayi Esnafı Dertli: Güvenliğimiz Yok, Buranın Sahibi Yok!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Sanayide, hırsızlık vakalarının önüne geçilemediğini, altyapı eksikliği, ATM eksikliği ve çevre düzenlemesi eksikliği gibi önemli sorunların olduğunu belirten esnaf, bu sorunların giderilmesi için yetkililerin harekete geçmesini istedi.

Sanayi esnafı Hüseyin Sevil, Artı Siirt’e yaptığı açıklamada, “Dükkanımızı kapatmaya korkuyoruz. Maalesef buranın hiçbir güvenliği yok. Eşyalarımız çalınıyor ama kimsenin haberi yok. Burada bir düzensizlik de var, bazı esnaflar kafasına göre dükkanın önünü kapatıyor, diğer esnafın iş yerinin de önünü kapatıyor. Buranın sahibi yok. Çevre düzenlemesi bir türlü yapılmadı, ATM sorunumuz var paraya ihtiyacımız olduğunda merkeze kadar gitmemiz gerekiyor. Yetkililerin sesimizi duymasını ve sorunlarıma çözüm bulmasını istiyorum.” dedi.

Aracını tamire getiren vatandaşlardan Halis Sevgin de burada çok önemli eksikliğin bulunduğunu belirterek, “Ben burada esnaf değilim ama burada altyapı, ATM eksikliği ve çevre düzenlemesi gibi çok önemli sorunlar var. Bunlar için bir çözüm bulunmazsa sanayi ilerleyemez. Yetkililerin bu durumu düzeltmesini istiyoruz.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN