Siirt'te Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile başlatılan operasyonda bir kişi 7 paket halinde satışa hazır toplam 65 Gram Toz Esrar Maddesi ve 7 Adet Uyuşturucu Hap ile birlikte suçüstü yakalanarak, gözaltına alındı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma veya Sağlama ve Kullanma Suçlarının Önlenmesi maksadıyla yapılan çalışmalar neticesinde; (1) şüphelinin uyuşturucu madde kullanan şahıslara Toz Esrar Maddesi ve Uyuşturucu Hap satışı yaptığı bilgisi alınmıştır.

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince elde edilen bilgiler neticesinde; Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile 30 Ağustos 2021 günü icra edilen operasyonda şüpheli (1) bir şahıs, (7) paket halinde satışa hazır toplam (65) Gram Toz Esrar Maddesi ve (7) Adet Uyuşturucu Hap ile birlikte suçüstü yakalanarak, gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüphelinin Jandarmada işlemleri sürüyor.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN