Skolyoz Hastası Gençten Ameliyat Masrafını Üstlenen Başkan Olğaç'a Teşekkür Ziyareti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’in Pervari ilçesinde yaşayan skolyoz hastası Yakup Umay, babasıyla birlikte ameliyat masraflarını üstlenen AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Skolyoz hastası Yakup Umay ve babasını makamında ağırlayan Başkan Olğaç, Yakup'un sağlığına kavuşması için her türlü desteği verdiklerini ve her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

“Sağlık Sorunları Olan Aileler Mutlaka Bizimle İrtibata Geçsinler”

Sağlık sorunu olup da tedavi olamayan hastalara çağrıda bulunan Başkan Olğaç, sözlerini şöyle konuştu:

“Sağlık sorunları olan aileler mutlaka bizimle irtibata geçsinler. Sağlık alanında çok güçlü bir ülkeyiz. İnsanların çok büyük paralar harcayıp tedavi görmelerini gerektirmeyen bir dönemdeyiz. Devletimiz tedavi kısmında vatandaşımızın tamamen yanında, gerekli tedaviyi yapıyor. Hastanelerimizde, vatandaşlar eskisi gibi kuyruklarda beklemiyor. Doktorlarımız orada gerekli tedavileri hızlı bir şekilde yapıyor. Yeter ki ailelerimiz bu tür problem yaşadığında bize hızlı bir şekilde ulaşsın. Gerçeği bize de ulaşmalarına gerek kalmadan hastanelerimizdeki sağlık çalışanlarımız gereken bütün çabayı gösteriyorlar. Vatandaşlarımız hiçbir ücret ödemeden tedavilerini oluyorlar. Bizler de eğer bir aksaklık olursa, daha teşekküllü bir hastaneye gitmeleri gerekiyorsa buna seve seve ön ayak oluruz.”

Yakup Umay da ameliyat masrafını üstlenen Başkan Olğaç'a teşekkür etti.

Skolyoz hastalığı nedeniyle 10 yıla yakındır Adana Özel Ortopedia Hastanesi’nde tedavi altında olan Umay (18), ayrıca Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde 7 yıla yakındır leke tedavisi görüyor.

Sağlığına kavuşması için Adana’da bulunan Özel Ortopedia Hastanesi’nde skolyoz ve leke ameliyatları ile birlikte tedavi süreci masraflarını AK Parti Siirt İl Başkanı Olğaç üstlendi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN