Teknogenç Koleji Eğitim Markası Siirt'te

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

 1995 yılından bu yana Siirt’te eğitim öğretim faaliyetlerinde hizmet veren Cuma Dişikırık halen Siirt merkezde Özel Teknokent Koleji Mesleki Teknik Anadolu lisesi, Özel C1 Kurs Merkezi ve Hedef Akşam Lisesi olarak ilimizde eğitim alanında özel öğretim kurumları bulunuyor.

Cuma Dişikırık  “Teknokent Koleji” adıyla franchising olarak devam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi isim sözleşmesini fesh edip 06.09.2021 tarihinden itibaren Marka tescili kendisine ait olan “Teknogenç Koleji” ile devam edeceğini belirtti.

 “Akademik ve Mesleki Eğitimin Merkezi” sloganıyla TEKNOGENÇ KOLEJİ MTAL okulunun hedef olarak ilk amacının “Üretim üssü”  olduğunu belirlendi. Şimdilik Kozluk ve Siirt’te bulunan Teknogenç Kolejleri’nin temkinli ve istikrarlı bir şekilde büyümesi için çalışmaların devam ettiğini belirten Cuma Dişikırık, amacının gençlerin gönüllerine girip sahipleneceği bir kolej olmak olduğunu belirtti.

Dişikırık ayrıca “Şu an için okulumuzda Elektrik Elektronik Alanı, Gıda Teknolojileri alanı ve Sağlık hizmetleri alanlarında hizmet verilmekte olup bu alanlarda ve okullarımıza kazandıracağımız yeni alanlarda tek amacımızın öğrencilerimize Akademik Başarı, Mesleki başarı, yabancı dil öğretimi, yurt içi ve yurt dışı nitelikli staj eğitimi ve Yurt dışı istihdam konusunda gençlere hak ettikleri kaliteli eğitimi ve imkanlara sahip olmasına yardımcı olmaktır.” dedi.

 Siirt’te bünyesinde 95 çalışanı bulan eğitim kurumlarında 2021-2022 Eğitim Öğretim sezonunda daha kaliteli ve başarılı bir sezon olması için Covid-19 tedbirleri kapsamında alındığını ve yüz yüze eğitim için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Dişikırık, Siirt’e hizmet veren tüm eğitim kurumlarına ve yöneticilerine Siirt eğitimine sundukları katkıdan dolayı teşekkür ederek 2021-2022 eğitim Öğretim sezonunu ilimize, ülkemize hayırlı ve uğurlu gelmesini başarılı bir sezon olmasını temenni etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN