Tillo Anadolu İmam Hatip Lisesi Açılmaya Hazır

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'in Tillo ilçesinde, 16 Derslikli Tillo Erkek İmam Hatip Lisesi ve okula bağlı 100 öğrenci kapasiteli Erkek Öğrenci Yurdu 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılında hizmet vermeye hazır.

ngelli öğrencilerin de düşünerek hazırlanan modern derslikler, Fizik, Kimya ve Biyoloji Laboratuvarları, Hat, Resim ve Müzik Dersliği, Konferans Salonu, Kütüphane, Yemekhane, Kantin ve kafeterya, Kuran-ı Kerim Uygulama Dersliği, Uygulama Mescidi ve Abdesthane, Kapalı ve Açık Spor Salonları, Bireysel ve Grup Çalışma Odaları, Etüt Salonları, güçlü ve kaliteli öğretmen kadrosu ile İmam Hatip Lisesi büyük bir heyecanla öğrencilerini bekliyor.

Ayrıca Ortaokul öğrencileri için Lise bünyesinde Örgün Eğitimle Beraber Hafızlık sınıfını da açılacaktır.  Eğitimle Beraber hafızlığını tamamlamak isteyen 5. Sınıfa geçecek olan erkek öğrenciler, bu fırsatı değerlendirebileceklerdir.

Tillo Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Lokman Düzgün, İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Liseye bağlı erkek öğrenci yurdunda bir dizi incelemelerde bulunarak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Çelik‘ten bilgi aldı.

Modern derslikler, sosyal donatılar ile Lisesinin büyük bir heyecanla öğrencilerini beklediğini ifade eden Tillo Kaymakamı Düzgün, “Ücretsiz yatılı imkânıyla birlikte Lisemizin ilimizde ve bölgemizde İmam Hatip Lisesi okumak isteyen öğrencilerimiz için iyi bir alternatif olduğunu belirterek, öğrencilerimizi Lisemize davet ediyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN