TOKİ Muhtelif Arsa Kiralama Müzayedesi Bugün Başlıyor! Siirt'ten 4 Arsa Var!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) açık artırma usulü satışa sunduğu 141’i satılık, 3’ü de kiralık olmak üzere toplam 144 arsanın müzayedesi 24 ve 25 aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ’nin iştiraki olan kurumlardan Emlak Yönetim A.Ş. tarafından organize edilecek olan müzayede  24-25 Aralık’ta 10.30 ve 14.00 saatlerinde dört ayrı oturum halinde yapılacak. Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında eş zamanlı olarak yapılacak müzayede internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak ve buradan teklif vermek de mümkün olacak.

Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Nevşehir, Niğde, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van’da bulunan ve 2 milyon 042 bin 382 metrekare büyüklüğündeki 141 arsanın toplam mhammen bedeli 1 milyar 222 milyon 083 bin 854 TL olarak belirlendi.

Kiralanacak arsaların 2’si Osmaniye’de, 1’de Konya’da bulunuyor.

Ödeme planı olarak arsa yatırımcılarına yüzde 25 peşinat, 60 ay vade imkânı da sunuluyor.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakyonetim.com.tr” internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN