Tüm Dünya Bu Görüntüleri Konuşuyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Pentagon, 2004-2015 yılları arasında kaydedilen UFO'ları gösteren 3 video yayınladı.

https://www.youtube.com/watch?v=pTrM6UXfOak&feature=youtu.be

Pentagon, biri 2004 yılında diğer ikisi de 2015 yılında çekilen ve emekli bir pilotun UFO olduğunu iddia ettiği görüntülerin varlığını doğruladı. ABD Savunma Bakanlığı, görüntülerdeki gizliliğin kalkmasının ardından yayınlanan videolarda görülen hava aracını UFO olarak niteledi.

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, daha önce özel bir şirket tarafından yayınlanan UFO olduğu iddia edilen görüntüleri resmi olarak paylaşarak görüntülerdeki uçan cisimleri UFO olarak adlandırdı.

Evrende dünyalılardan başka canlıların da yaşadığını iddia edenlerin, gördükleri her tanımlanamayn cismi UFO yani uzaylı aracı olarak dile getirmesi uzun yıllardır tartışılan bir konuydu. Bu tartışmalara ilk kez resmi devlet kuruluşundan hem de ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'dan destek geldi.

3 VİDEO YAYINLANDI

Pentagon, daha önce özel bir şirket tarafından yayınlanan tanımlanmamış hava cisimlerini gösteren üç kısa videoyu resmi olarak yayınladı. Videolar, kızılötesi kameralar tarafından kaydedildiğinde hızla hareket eden ve tanımlanamayan uçan cisimleri gösteriyor.

2004 ve 2015 YILLARINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Görüntülerden birinin 2004 diğerinin ise 2015 yılında çekildiği belirtildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Pentagon yetkilisi ise videolarını yayınlamalarındaki amacın toplumda olaşabilecek yanlış anlaşılmaların önüne geçmek olduğunu vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN