UFC maçında Conor McGregor'un ayağı kırıldı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Dövüş tutkunlarının merakla beklediği UFC 264’te (kafes dövüşü) Conor McGregor ile Dustin Poirier karşı karşıya geldi. Günlerdir bu kapışmayı bekleyen seyirciler karşılaşmanın hemen başında büyük bir şok yaşadı.

AYAĞA KALKMAYI BAŞARAMADI

Karşılaşmanın henüz başlarında sol ayağını yere basarken kıran Conor MxGregor mücadeleye devam edemedi. Acı içerisinde bağırarak yere düştükten sonra ayağa kalkıp devam etmeyi deneyen Conor McGregor, istediğini başaramadı ve mücadele hakem kararıyla sona erdi. Dustin Pourier, karşılaşmanın kazananı oldu.

Maçın bitimiyle kafese giren sağlık görevlileri, Conor McGregor’un ayak bileğini sabitledi ve İrlandalı sporcuyu sedyeyle soyunma odasına götürdü.

MAÇTAN ÖNCE ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLÜYORDU

Mücadeleyi kazanan Dustin Pourier, dövüş sonrası sıcağı sıcağına şu ifadeleri kullandı: ”Sert bir vuruş atmaya çalıştı bileğime, onu bloke ederken orda yaralandığını hissettim. Sonrası bu. Maçtan önce beni öldüreceğini söylüyordu. Ailesine sevgi, saygılarımı sunuyorum. Conor çok kirli dövüşüyor, eldivenimi tuttu, hakem görmesine rağmen bir şey demedi.

Poirier ile McGregor ilk kez 2014’te karşı karşıya gelmiş; McGregor rakibi Poirier’i nakavt ederek ilk maçı kazanmıştı. İkili bu yılın başında ikinci kez kafese girdi ve bu maç da Poirier’in galibiyetiyle sonuçlandı.

ABD eski başkanı Donald Trump da dev mücadeleyi izleyenler arasındaydı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN