Vali Atik: 'Tuncay Şanlı ve Semih'i Siirt Spor'da Görmek İsteriz'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Şarkıcı Hakan Altun’un babası adına yaptırdığı Hasan Altun İlkokulu açılışına gelen eski Fenerbahçeli ve Milli futbolcular Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk ilerleyen zamanlarda Siirt Spor’da görev alabilir.

Valilik konferans salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Ali Fuat Atik, Siirt’e yaptırılan okul için Hakan Altun ve ailesine teşekkür etti.

Hakan Altun da babası ve annesinin Siirtli olduğunu ve Siirt’e böyle bir eğitim yuvası kazandırdığı için mutluluk duyduğunu belirtti.

Hakan Altun Siirt Spor için konser verecek

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Atik, Siirt Spor adına kentte Hakan Altun’un konser yapacağı sözünü aldı.

- Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk Siirt Spor’da görev alabilir

Artı Siirt Haber Ajansı muhabirinin Vali Atik’e Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk’ün ilerleyen zamanlarda Siirt Spor’da görev almasını ister misiniz? Sorusu üzerine Vali Atik; “Kesinlikle isteriz. Zaten sarı lacivert formayı daha önce giydikleri için yabancılık çekmezler.” Cevabını verdi.

Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk de Siirt Spor için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.                     

Valilikteki toplantının ardından Vali Atik ve beraberindeki heyet Kooperatif Mahallesi’ndeki Hasan Altun İlkokulu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ünlü oyuncu Zafer Algöz, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN