Vali Hacıbektaşoğlu, Yılın İlk Doğan Bebeklerini ve Ailelerini Ziyaret Etti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, kentteki güvenlik ve kontrol noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekipleri, 112 Acil Çağrı Merkezi, İtfaiye ve hastane çalışanları ile yatan hastaların yeni yılını tebrik etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Vali Yardımcısı Samet Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ile birlikte Siirt-Kurtalan kara yollarında güvenlik noktalarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu kendileri ile sohbet etti, tatlı ikramında bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi, İtfaiye Müdürlüğünde görevli ekiplerin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanlarını ve yeni yılın ilk doğan bebeklerini ziyaret etti.

YENİ YILIN İLK BEBEKLERİ ZİYARET EDİLDİ

Vali Hacıbektaşoğlunun son durağı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Burada Acil Servisi ziyaret ederek personel ve hastaların yeni yıllarını kutladı. Daha sonra yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret ederek, ailelerini kutladı ve bebeklere altın takarak, hediyeler verdi. Yeni yılın ilk bebeklerine Efe Yağız ve Beyda adı verildi.

Vali Hacıbektaşoğlu, görevdeki tüm güvenlik ve sağlık ekiplerine başarılar dileyerek," 2022 yılının sağlık, huzur ve bereket dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN