Vali Hacıbektaşoğlu, Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekimleri ile Bir Araya Geldi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara


Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Tarım ve Orman Bakanlığınca Siirt'e ataması yapılan 35 teknik ve sağlık personeli ile bir araya geldi.

Bakanlıkça ataması yapılan 19 Veteriner hekim, 15 ziraat mühendisi 1 gıda mühendisi için Siirt Valiliği Konferans salonunda sosyal mesafe kurallarına uygun göreve başlama töreni düzenledi.

Açılış ve selamlama konuşması yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, yeni göreve başlayan personele başarı diledi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’da yaptığı konuşmada Siirt’in zengin bir tarım potansiyeline sahip olduğunu ifade ederek, kentin tarımsal marka ürünleri Siirt Fıstığı, Pervari Balı, Zivzik Narı‘nın kent ekonomisinde çok önemli bir yer tuttuğuna vurgu yaptı.

Siirt'in kalkınması ve gelişiminde zirai ve hayvansal üretim ile tarıma dayalı sanayinin, lokomotif güç oluşturacağına işaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, tarım sektörüne atanan teknik personelin her zaman sahada olmalarını, bağlarda, fıstık bahçelerinde, yaylalarda çiftçinin ve üreticinin hep yanında olmalarını istedi.

Program,  göreve başlayacak teknik ve sağlık personelin yemin etmeleri ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN