Vali ve Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Valisi ve Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, kentteki mahalle muhtarlarıyla 3. Muhtarlar Toplantısında bir araya geldi.
Mahallelerin sorunlarını muhtarlardan bire bir dinleyen Vali ve Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu, sorunların çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.
“Muhtarlarla her ay bir araya gelmeye devam ediyoruz, kapımız her zaman da açık olacak.” Diyen Vali/Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu, şöyle konuştu:
“Her ay düzenli olarak vatandaşlarımızın, mahallelerin sorunlarını bizzat siz muhtarlardan dinlemeye devam ediyoruz. Hep birlikte sorun ve talepleri takip edeceğiz. Bizim burada var olma sebebimiz, vatandaşımıza, milletimize belediyenin ve devletin imkanlarıyla hizmet etmektir. Vatandaşlarımızın sorun ve talepleri anında hepsi kaydediliyor ve not ediliyor. Ve anında müdahale ediliyor, dönüşler yapılıp, vatandaşımıza bilgi veriliyor. Siz muhtarlarımızda her türlü sorun ve talebinizi belediyeye aktarın biz de hep birlikte takip edeceğiz.”
Koronavirüsle mücadelede vatandaşların daha temkinli olması gerektiğin belirten Vali/Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu, testi pozitif çıkan vatandaşların sokağa çıkmaması gerektiğinin altını çizdi.
Hacıbektaşoğlu, Siirt’te vaka sayılarında azalma olduğunu fakat kimsenin rehavete kapılmadan sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyması gerektiğini kaydetti.
Mahalle muhtarlarının sorunlarının ele alındığı toplantıda, Hacıbektaşoğlu, mahallelerdeki sorun ve taleplerini dile getiren muhtarlar, sorunların çözümüne yönelik, acil, orta ve uzun vadede yapılacak çalışma ve hizmetlerin belirlenmesi konusunda görüşlerini dile getirdi.
Toplantıya, Vali ve Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanı, birim müdürleri, DSİ, Sibadaş DEDAŞ ve Türk Telekom yetkilileri ve muhtarlar da katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN