Vatandaşın serzenişi!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Devlet Hastanesinde Anjiyo Ünitesinin kapalı olduğunu belirten vatandaşlar, hayati önem arz eden ünitenin neden kapalı olduğunu merak ediyor.

Artı Siirt Haber Ajansının Whatsapp İhbar Hattına mesaj yazan M.G. adlı vatandaşımız, hastanede Anjiyo ünitesinin neden hizmet vermediğini sordu.

Vatandaşımızın mesajı şu şekilde:

“Siirt Devlet Hastanesinde Anjiyo Servisi uzun bir süredir kapalı. Bunu da kimse dile getirmiyor.  Neden niçin bilmiyorum.  Basın neden bu konuda sessiz kalıyor anlamış değilim. Var olan bir üniteyi koruyamayan bir zihniyet ve yönetim bürokrasi nasıl memlekette Tıp Fakültesi kuracak onu da anlamış değilim. 3-4 gün önce kayın babam kalp krizi geçirdi sol ana damarı yüzde 98 kapalı halde Batman’a sevk edildi. 1 dakika bile onun için çok önemli olduğu bir durumda 1 saatlik ulaşım dışına yollanması, orda gerek hasta gerek yakınlarının perişan olması hak mıdır? Bu halk bunu hak ediyor mu?”

Bu hususta İl Sağlık Müdürlüğü ve hastane yetkilileri tarafından vatandaşı tatmin edecek bir açıklama yapılması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN