Veysel Karani Belediyesi, Belediye-İş Sendikası Arasında Ek Protokol İmzalandı! Çalışanlara 50 TL Ek zam Yapıldı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ek Protokol imza törenine; Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün ve Şube Mali Sekreteri İsmail Özer katıldı.

Veysel Karani Belde Belediye hizmet binasında düzenlenen ek protokol imza töreninde konuşan Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, yevmiyelere yapılan zammın enflasyon hızı ve fiyatların artışı nedeniyle işçi ücretlerine yeniden bir düzenleme yaptıklarını belirterek ek protokolün bütün işçilere hayırlı olmasını diledi.

Başkan Akgün,Veysel Karani beldemizde beraber yaptığımız hizmetlerde önemli katkıları olan işçilerimizin sevinçte ve kederde, her zaman yanındayız. Sözleşmenin sendikamıza ve işçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay: “Bu ek protokolün Veysel Karani Belde Belediyesi’ne ve çalışanlarına hayırlı olmasını dileyerek, ek protokolde sendikaya emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı; Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün’e teşekkür etti.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ile Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay birbirlerini tebrik ederek, ek protokol metnini imzaladılar

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN