1. Lig'de play-off eşleşmeleri belli oldu! Bodrum FK – Boluspor / Çorum FK – Kocaelispor

TFF 1. Lig'de Süper Lig'e yükselecek son takımı belirleyecek olan play-off maçlarında eşleşmeler belli oldu. Kocaelispor'u 2-0'la geçen Sakaryaspor direkt finale yükselirken, Bodrum FK, Boluspor Çorum FK ise Kocaelispor ile eşleşti. Lige veda eden son takım ise Tuzlaspor oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

1. Lig’de normal sezon son hafta karşılaşmalarıyla tamamlandı. Doğrudan play-off finaline yükselecek ekibin yanı sıra play-off eşleşmeleri de belli oldu.

Sakaryaspor, Körfez derbisinde Kocaelispor’u 2-0 mağlup etti. Yeşil-siyahlı ekip böylelikle ligde üçüncü sırayı aldı ve doğrudan play-off finaline adını yazdırdı.

Play-off hattında ise Bodrum FK 4’üncü, Çorum FK 5’inci, Kocaelispor 6’ncı, Boluspor ise 7’nci olarak Süper Lig için umutlarını sürdürdü.

1. Lig’de play-off eşleşmeleri şöyle:

Bodrum FK – Boluspor

Çorum FK – Kocaelispor

1. Lig’de play-off ilk tur maçları 16 Mayıs Perşembe günü, 2. tur maçları ise 20 ve 24 Mayıs’ta oynanacak. Süper Lig’e yükselen son takımın belirleneceği final maçı ise 30 Mayıs’ta yapılacak.

ŞAMPİYON EYÜPSPOR

2024-2025 sezonunda tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Eyüpspor, Erzurumspor’u deplasmanda 4-0 ‘la geçerek sezonu 75 puanla şampiyon tamamladı. 2 sezonluk aranın ardından yeniden Süper Lig’e yükselen Göztepe ise ligi 2. sırada bitirdi.

TUZLA VEDA ETTİ

Giresunspor ve Altay’ın ardından 1. Lig’e veda eden son takım belli oldu. Tuzlaspor sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak lige veda etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN