2024 Emeklilik Yılı etkinliği kapsamında Siirt'te etkinlik düzenlendi

Siirt'te 2024 Emeklilik Yılı etkinliği kapsamında etkinlik düzenlendi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Etkinliği düzenleyen Siirt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve Siirt TSO'ya teşekkür eden Vali Kızılkaya, emeklilerin gününü kutlayarak katılımcılarla sohbet etti.

 Vali Kızılkaya, emekli kardeşlerimizin tecrübelerinin ve deneyimlerinin kendileri için son derece değerli olduğunu belirterek, "Hayatta en pahalı şey tecrübedir, çünkü her zaman bilgiye ve tecrübeye ihtiyacımız vardır," dedi.

Siirt Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulcelil İlbaş yaptığı konuşmada, 2024 yılının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından emekliler yılı ilan edildiğini belirterek, ilimizde emekliler yılı münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini yemek programıda onlardan biri olduğunu söyledi.

 İlbaş, Emekliler için ilimizdeki iki özel hastane ile anlaşma yaparak kendilerine % 25 indirim imkanı sağladık. Otobüs firmaları ve PTT ile indirim anlaşmaları yaptıklarını belirtti. Yıl içinde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirten İlbaş, yakın zamanda emeklilerle birlikte bir piknik programı düzenleyeceklerini söyledi.

Emeklilere her zaman kapılarının açık olduğunu söyleyen İlbaş, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Umut | 04 Temmuz 2024 15:57

    Emeklilerle resmen dalga geçiyorlar ve orada bulunanlar süper emekli herbiri 40yıl çalışmış ve enaz 35bin maaş alıyorlar

BUNLARA DA BAKIN