24 Yaşındaki Genç Anne Hayatına Son Verdi

Mardin'nin Artuklu ilçesi Yalım Mahallesi'nde ikamet eden ailesinin yanına sığınan genç kadın Ailesinin ikamet ettiği binadan kendini atarak yaşamına son verdiği kaydedildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Mardin'in Artuklu ilçesi Yalım Mahallesi’ndeki bir sitede ikamet eden iki çocuk annesi genç kadın, girdiği bunalım sonucu yaşamına son verdi.

Eşi ile yaşadığı aile içi geçimsizlik nedeniyle bir süre önce yaşadığı şehir Bursa'dan Mardin'e dönerek ailesinin yanına ikamet eden G. B. isimli iki çocuk annesi 24 yaşındaki kadın henüz nedeni öğprenilemeyen bir sebeple yaşamına son verdi.

Ailesi'nin ikamet ettiği binanın 13. katından kendisini boşluğa bırakan genç kadın kadın olay yerinde yaşamını yitirdi. Çevredekilerin haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis sağlık ekipleri ile polis ekiplerinin eşliğinde cenazesi Mardin Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırdı. 

Eşi ile sorun yaşadığı öğrenilen iki çocuk annesi genç kadının ölüm nedenin öğrenilmesi için geniş çaplı adli inceleme başlatıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN