• Haberler
  • Bölge
  • 8 yaşındaki Narin kaçırıldı mı? Kayıp kız çocuğu her yerde aranıyor

8 yaşındaki Narin kaçırıldı mı? Kayıp kız çocuğu her yerde aranıyor

Diyarbakır'da dün öğlen saatlerinde gittiği Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatıldı

Mahallenin yakınından geçen sulama kanalı ve bölgede arama çalışmaları sürerken baba Arif Güran, "Şu an tüm şüphe kaçırılma üzerinde. Kızım kaybolmadan önce bir hafif ticari araç geçiyor. Jandarma buradan o saatlerde geçen yaklaşık 150 aracın sorgulamasını yapıyor. Kızımı ölü veya diri bulsunlar. Ben bunu istiyorum" dedi.

8 yaşındaki Narin kaçırıldı mı? Kayıp kız çocuğu her yerde aranıyor

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki kız çocuğu aranıyor.

İlçenin kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde Kur'an kursuna giden Narin Güran, kurs çıkışı evine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla çocuklarını aramaya başladı.

Köylülerle birlikte yapılan aramadan da sonuç alınmayınca saat 21.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kayıp ihbarında bulunuldu.

8 yaşındaki Narin kaçırıldı mı? Kayıp kız çocuğu her yerde aranıyor

İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, sağlık ekipleri ve koku alma köpekleri sevk edildi. Mahallenin yakınından geçen sulama kanalı ve çevrede ekiplerin Narin’i arama çalışması sürüyor.

YOLDAN GEÇEN ARAÇLAR İNCELENİYOR

Çalışmalarda Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, AFAD, Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve 200 jandarma personeli görev alırken, jandarmaya ait helikopterle de havadan destek veriliyor.

Çalışmalar kapsamında Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan geçen yaklaşık 150 araç tespit edildi.

 

Bakmadan Geçme