A101'de 7 bin TL'ye Android TV satılıyor! Hem de 3 taksitle

En popüler zincir marketlerden birisi olan A101, 7 bin TL'ye Android smart televizyon satıyor. Peki ama detaylar neler?

Bildiğiniz gibi A101, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen zincir marketlerinden birisi konumunda. İlgi çekici olmak adına ilginç ürünler de satan market, elektronik eşyalar ile haftaya damga vurmaya hazırlanıyor. Şirketin en merak edilen ürünü ise hiç şüphesiz ki uygun fiyata satacağı android televizyonu olacak. Peki ama söz konusu cihazın markası, özellikleri, fiyatı ve taksit seçenekleri nasıl olacak? Gelin detaylara beraber bakalım.

A101'de 7 bin TL'ye Android TV satılıyor! Hem de 3 taksitle

A101 7 bin TL'ye Android TV satıyor, hem de 3 taksit yapıyorlar

A101'in satacağı marka; Onvo. Model 42 inç ekran büyüklüğüne sahip ve Full HD çözünürlük sunuyor. İçerisinde Netflix, YouTube, Amazon Prime Video gibi platformları barındıran televizyon, android bir akıllı TV. Ancak saymış olduğumuz bu özelliklerin hepsi, ürünün fiyatı görüldüğü zaman daha anlamlı oluyor. Zira şimdi söyleyeceğimiz fiyata bu özellikleri satın almak günümüzde oldukça zor.

Onvo android smart TV, 15 Ağustos itibariyle A101 marketlerde yerini almış olacak. Sadece 6.999 TL'den satılacak olan cihaz için 3 taksit seçeneği de tüketicileri bekliyor. 3 taksit olması güzel olmakla beraber bunun vade farksız olmadığını da ifade edelim. Eğer ödemeyi taksitli şekilde yapacak olursanız ödemeniz gereken bedel 7 bin TL'nin biraz üzerine çıkmış oluyor.

Bakmadan Geçme