• Haberler
  • Siyaset
  • Abdullah Gül ve Mehmet Özhaseki'nin Buluşması AK Parti Kulislerinde Gündem Oldu

Abdullah Gül ve Mehmet Özhaseki'nin Buluşması AK Parti Kulislerinde Gündem Oldu

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçtiğimiz hafta sonu memleketi Kayseri'de bazı siyasi isimlerle bir araya geldi ve bağ evinde yemek yedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden istifa eden Mehmet Özhaseki de bu buluşmada Gül'ün hemen yanında yer aldı.

Abdullah Gül ve Mehmet Özhaseki’nin yan yana oturduğu bu buluşma, AK Parti kulislerinde "Neler oluyor?" sorularına neden oldu.

Sözcü'nün aktardığına göre, yemek Refah Partisi döneminde Kayseri Milletvekili olarak görev yapan ve Gül'ün siyaset hayatına adım atmasında önemli rol oynayan Şaban Bayrak’ın evinde gerçekleştirildi. Yemeğin önemli konuğu ise eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oldu.

Buluşmada eski Bakan Mehmet Özhaseki’nin Gül’le yan yana oturması dikkat çekti. Yemeğe ayrıca eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Bayrak da katıldı. Buluşmanın ev sahibi Şaban Bayrak ise Gül’ün kardeşi Macit Gül’ün kayınpederi olarak biliniyor. AK Parti kulislerinde bu buluşmanın, Özhaseki ve Gül’ün yeni dönemde ‘ayrı bir yol’ izleyebileceği şeklinde yorumlandığı belirtiliyor.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme