• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'ten Kadınlar İçin İki Önemli Proje: Ankara'da Büyük İlgi Gördü

Siirt'ten Kadınlar İçin İki Önemli Proje: Ankara'da Büyük İlgi Gördü

Siirt AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, Ankara'da düzenlenen toplantıda kadın şiddetini önleme ve Alzheimer'a karşı farkındalık projelerini sundu. Mavi, ailelerin refahını artırmaya yönelik bu projelere destek veren yetkililere teşekkür etti.

AK Parti Genel Merkez Başkanı Ayşe Keşir’in öncülüğünde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyla Ankara’da, 81 ilin kadın kolları başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Siirt AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi iki önemli projeyi sundu.

Kadın Şiddetini Önlemek ve Alzheimer’a Karşı Farkındalık Projeleri

Siirt’ten gelen projelerin ilki, kadın şiddetini önlemek amacıyla aile bireylerinin sosyal aktivitelerinin artırılmasını hedefliyor. İkinci proje ise, Alzheimer hastalığına karşı yaşlılar ve kadınların daha aktif bir hayata katılımını sağlamak için üniversitelerle işbirliği yapmayı amaçlıyor. Başkan Mavi, bu projelerin ailelerin refahını artırmaya ve toplumun sosyal dayanışmasını güçlendirmeye katkı sağlayacağını ifade etti.

''Toplumun Refahı İçin Birlikte Çalışmalıyız''

Başkan Mavi, ''Kadınlarımıza ve gençlerimize sağlıklı bir gelecek sunmak için hep birlikte çalışmalıyız. Bu amaçla, projelerimizi Bakanımıza ilettik ve desteklerinden ötürü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keşir’e teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kadın Kolları, 81 İlden Katılımla Ankara'da Toplandı: Siirt'ten Önemli Projeler Sunuldu

Bakmadan Geçme