AK Parti'nin 23. Yıl Dönümü Siirt'te  Kutlandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 23. kuruluş yıl dönümünü Siirt il teşkilatının düzenlediği etkinlikle kutladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Etkinlik, AK Parti Siirt il binasında gerçekleştirildi ve AK Parti Siirt Milletvekili Merhan Gül, AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, partinin belediye başkanları, geçmiş dönem il başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Etkinlikte, AK PArti de görev almış isimler konuşmalarda bulundu.

AK Parti'nin 23. Yıl Dönümü Siirt'te  Kutlandı

Törende konuşan AK Parti Siirt Kurucu İl Başkanı Şefik Erden, “Biz AK Partililer, halkımızın teveccühü ile verilen yetkiyle kendisinin kurmuş olduğu partinin gerçek sahibi halkımızdır. Biz ise onların hizmetkârları olarak, emir ve talimatları doğrultusunda görev yapmaya devam edeceğiz,” dedi.

AK Parti'nin 23. Yıl Dönümü Siirt'te  Kutlandı

AK Parti'nin eski il başkanı Ali İlbaş, partililerin birçok devrim niteliğinde projeye imza attığını ve icraatlarının saymakla bitmeyeceğini ifade etti.

AK Parti'nin 23. Yıl Dönümü Siirt'te  Kutlandı

AK Parti Siirt Milletvekili Merhan Gül ise, partisinin kuruluş yıllarında yaşadığı zorlukları hatırlatarak, AK Parti'nin önünü engellemeye çalışan güçler olduğunu belirtti.

AK Parti'nin 23. Yıl Dönümü Siirt'te  Kutlandı

Son olarak konuşan AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, “Kuruluşumuzdan bu yana partimize yönelik iç ve dış saldırılar olmuştur. Ekonomik girişimler, 15 Temmuz darbe girişimi gibi birçok zorlukla karşılaştık. Ancak milletimizin direnciyle bu saldırıları püskürttük. Geçen yıl büyük bir afetle baş ettik. Bu süreçler bizi ekonomik olarak yormuş olabilir, ama büyük bir liderimizle her saldırıdan daha güçlü çıkmayı başardık. Bugün de yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz,” dedi.
 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN