AK Parti Siirt İl Başkanı Olğaç, Baykan'da Muhtarların Sorunlarını Dinledi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç, Baykan ilçesi ve Veysel Karani beldesini ziyaret ederek, teşkilat üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Olğaç, Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ve Belde Başkanı Bedri Görgün'ü ziyaret ederek, teşkilat üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi. İlçede ve köylerde yapılan çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Olğaç, ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Başkan Olğaç, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün siz değerli muhtarlarımızda hasbihal etme imkanı bulduk. Zaten bir takım gelişmeler, olaylar bir vesileyle olur; o vesileyle de talepler, dilekler, temenniler yerine getirilir. Siz de bize bu imkanı sağladınız. Baykan İlçe Başkanımız Nimetullah Gönül Veysel Karani Belediye Başkanımız Murat Akgün ve Belde Başkanımız Bedri Görgün ile birlikte hem muhtarlarımızın hemde bölgemizin genel durumuyla ilgili Muhtar arkadaşlarımızla bir araya gelerek sohbet etme, sorunları ve talepleri yerinde görme, inceleme imkânı bulmuş olacağız.
Teşkilatçılık, zor bir görevdir. Biz AK Parti olarak, Siirt ilimizdeki ilçelerimizin teşkilat kongrelerini tamamladık. Mümkün mertebe bütün ilçelerimizde İl Genel Meclisi Üyelerimizle birlikte köylerimize ve beldelerimize ziyaretler yaparak sohbet etme imkanı buluyoruz.
Malumunuz bir yıldır pandemi nedeniyle, dünyanın başına bela olmuş bir musibetle uğraşıyoruz. İnşallah kısa bir süre içerisinde bu musibetten kurtuluruz da daha rahat bir şekilde köylerimizi ziyaret ederiz, kucaklaşırız, tokalaşırız. Zaten bizim geleneklerimizde, göreneklerimizde kucaklaşma ve hasbihal etme vardır. Ama ne yazık ki bunlardan şu anda uzaktayız. İnşallah temenni ediyoruz kısa sürede biter. Biz de bütün yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte köylerimize tek tek geliriz, yerinde sohbet etme imkânı buluruz diye temenni ediyorum, dua ediyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN