• Haberler
  • Siirt Haber
  • AK Parti Siirt İl Başkanı Özturan, Siirt'in Sorunlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bire Bir Anlattı! Erdoğan: 'Siz Bensiniz, Ben Gibi Davranın'

AK Parti Siirt İl Başkanı Özturan, Siirt'in Sorunlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bire Bir Anlattı! Erdoğan: 'Siz Bensiniz, Ben Gibi Davranın'

AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, Siirt'in sorunlarını detaylı bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüz yüze anlattı.

Siirt'te yapımı devam eden projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi veren Özturan, kentte yeni yapılacak projeler için de destek istedi. 

SİZ BENSİNİZ, BEN GİBİ DAVRANIN

Erdoğan il başkanlarına “Siz bensiniz, ben gibi davranın. “Sizler bizim illerdeki temsilcilerimizsiniz. Nasıl Türkiye bize emanetse illeriniz de size emanet” dedi. Toplantıda il başkanları illerinde vatandaşların bürokratik engellemeler konusunda şikayetçi olduğunu anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bürokratik vesayete imkân verilmemesi gerektiğini söyledi. Erdoğan, “Bürokratik oligarşi ile mücadeleyi kazanmak zorundayız. Ya paşa paşa görevlerini yapacaklar ya da gereğini yaparız” dedi.

SIKINTI YERİNDE ÇÖZÜLMELİ

Sıkıntının yerinde çözülmesi gerektiğine dikkat çeken Erdoğan'ın, “Varsa bir sıkıntı yerinde çözülmeli. Olmadı ilgili bakanlığa söyleyin, o neticelenmiyorsa direkt beni arayın. Anında gerekeni yaparım” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Erdoğan teşkilata, “Vatandaşın yanında olun sahaya inin, sahayı boş bırakmayın. Muhalefetin söylemlerine karşı durun, vatandaşlarla buluşun” talimatını verdi.

Yorumlar 1
bahri 13 Eylül 2024 01:17

ayaküstü, kaç saniye ? :))))) bir A4 kağıdına yazılıp iletilebilirdi ama objektifde güzel yakalamış, bütün sorunlar çözüldü bilin artık :))))

Bakmadan Geçme