• Haberler
  • Siirt Haber
  • AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, 166. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek Siirt'e yönelik değerlendirmelerde bulundu. Mavi, Cumhurbaşkanı'nın Siirtlilere selamlarını ilettiğini ve kadın istihdamına verdiği desteği vurguladığını belirtti.

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, Ankara’da gerçekleştirilen 166. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında açıklamada bulunan Mavi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Siirt ile ilgili çeşitli değerlendirmelerde bulunduklarını ve ilin kalkınma süreçlerinde önemli destekler aldıklarını ifade etti. Mavi, özellikle kadın istihdamına verdiği önem ve Siirt’e yönelik desteklerinden ötürü Erdoğan’a şükranlarını sundu.

Başkan Mavi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt halkına selamlarını ilettiğini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Siirt'in her alanda daha da gelişmesi için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü

Bakmadan Geçme