• Haberler
  • Siirt Haber
  • Ak Partili Belediye Başkanları Ankara'ya Çıkarma yaptı! Sağlık Bakanıyla Görüştüler

Ak Partili Belediye Başkanları Ankara'ya Çıkarma yaptı! Sağlık Bakanıyla Görüştüler

Siirt'ten gelen AK Parti heyeti, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, ilçe ve beldelerin sağlık alanındaki talepleri ve sorunları dile getirildi.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, Beğendik Belediye Başkanı Gürgün Özdemir ve Gökçebağ Belediye Başkanı Ferzent Çiçek, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İl ve İlçe Talepleri Bakan Memişoğlu'na İletildi

Siirt heyeti, Sağlık Bakanı ile gerçekleştirdikleri görüşmede, ilçe ve beldelerin taleplerini ve yaşadıkları sıkıntıları aktardı. Ziyaret sırasında Bakan Memişoğlu ile bir süre sohbet eden heyet, sağlık alanındaki ihtiyaçlar ve sorunlar hakkında bilgi verdi.

Yorumlar 1
kamil 18 Eylül 2024 12:05

Canları sıkıldıkça ve hava atmak için Ankara'ya gidiyorlar diyenlere inat, bu Ankara çıkarması ile bu kez Siirt'in tüm sorunları bitecek inşallah :)))) Yerseniz :)))))

Bakmadan Geçme