AK Parti İl Başkanı Özturan, Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Siirt Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve bölgede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Siirt Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve bölgede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. Üretici ve çalışanlara kolaylıklar dileyen Özturan, üretim ve istihdamın artması için çabalarının süreceğini belirtti. Misafirperverlikleri için iş insanlarına ve emekçilere teşekkür etti.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Siirt Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü ve bölgede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. Ziyaret sırasında üretici ve çalışanlara kolaylıklar dileyen Özturan, "Üretim yapan, istihdam sağlayan işletmelerin artması için daima çabalamaya devam edeceğiz," dedi. İş insanları ve emekçilerin misafirperverliklerinden ve ilgilerinden ötürü teşekkürlerini ileten Özturan, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Bu ziyaret, hem sanayi bölgesinde yapılan çalışmaların yerinde incelenmesi hem de çalışanlarla birebir temas kurularak moral verilmesi açısından önem taşıyor. Özturan, sanayinin ve üretimin güçlenmesi için AK Parti olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini vurguladı.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt'te Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirtli Firma, Dünya Devi ile Bayilik Anlaşması Yaptı
Siirt'te yeşil altın piyasada! İlk mahsulün fiyatı belli oldu
Siirt'te İŞKUR Üzerinden 75 Personel Alımı Yapılacak! İşte Branşlar ve Başvuru Şartları
Siirt'te Şehir İçi Dolmuş Ücretlerine Yüzde 40 Zam Yapıldı: Yeni Fiyatlar Açıklandı
Siirt İl Özel İdaresi'ne 35 Personel Alınacak
Siirt'te 2. Kattan Düşen Genç Kadın Hayatını Kaybetti
Amedspor 1. Lig'de evinde ilk maça çıkıyor! Amedspor Maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak mı?
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Köprü Beklerken Mizahla Karşı Kıyıya Geçtiler!
Siirtli Avukat Rezan Epözdemir Galatasaray Hakkında ''Karaborsa'' İddialarına İlişkin Suç Duyurusunda Bulundu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR