AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan'dan Kurtalan ve Baykan'a Ziyaret

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Kurtalan ve Baykan ilçelerindeki temaslarında vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken, yerel yöneticilerle de bir araya geldi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, ilçe ziyaretleri kapsamında Kurtalan ve Baykan ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu. Ziyaretlerde, hem vatandaşların hem de sağlık çalışanlarının talepleri dinlenerek çeşitli incelemeler yapıldı.

Kurtalan Ziyareti

Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş, Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas ve Kayabağlar Belde Başkanı Kamuran Sevgili ile birlikte Kurtalan Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret eden Av. Bahri Caner Özturan, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette, hastaların durumu hakkında bilgi alınarak, sağlık çalışanlarına teşekkür edildi.

İl Başkanı Özturan, "Tüm hemşehrilerimize Allah'tan acil şifalar diliyor, vatandaşlarımızın sağlığına kavuşması için özveriyle çalışan tüm sağlık görevlilerimize kolaylıklar diliyorum," dedi.

Baykan Ziyareti

İl Başkanı Özturan, Baykan'da önceki dönem İl Başkanı Ekrem Olğaç ve Baykan İlçe Başkanı Cahit Gümüş ile birlikte Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında ilçe gündemi üzerine sohbet edilerek, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Av. Bahri Caner Özturan, Baykan'da gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek, Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem'e ve ilçe teşkilatına teşekkürlerini iletti.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme