BBP MYK Üyesi Akkoyun, Siirt'te Bir Dizi Temas ve Ziyaretlerde Bulundu!

Büyük Birlik Partisi MYK üyesi Remzi Akkoyun bir dizi ve temasta bulunmak üzere geldiği Siirt'te, BBP Siirt İl Başkanı Bahattin Mergen ile bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

Siirt'te ziyaretlerde ve temaslarda bulunan Remzi Akkoyun, Siirt Valisi ile görüşmesine ilişkin detayları aktardı.

Akkoyun, görüşmede Siirt Valisinin, Siirt'in sorunları ile yakından ilgilendiğini belirterek vatandaşın taleplerini kendisine ilettiklerini belirti.

BBP'nin il teşkilatlanmasının her geçen gün daha da güçlendiğini söyleyen Akkoyun, “il genelinde güçlü teşkilatlanma yapımız devam ediyor. Her geçen gün partimize halkımız ilgi gösteriyor.” Diye konuştu.

Diyarbakır'da öldürülen Narin olayına ilişkinde açıklama yapan Akkoyun “Türkiye'de çocuk ve kadın taciz ve tecavüzcülerinin idam edilmesi gerektiğini belirterek, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

Türkiye'de idam tartışmasının meclis gündemine gelmesi gerekiyor. Son olarak Diyarbakır'da küçük kız çocuğumuzun canice öldürülmesi bu idam tartışmalarının yeniden doğmasına neden olmuştur. Genel başkanımızın daha önce de gündeme getirdiği gibi, bizler parti olarak çocuk ve kadın taciz ve tecavüzcülerine idam getirilmesini istiyoruz.”


Bakmadan Geçme