Bomba İddia: Siirt'te birçok kurum müdürü görevden alınacak

Kulis bilgilerine göre Siirt'te birçok kurum müdürü görevinden alınacağı iddia edildi. Şehrin kanayan yaralarına, varlığı yokluğu belli olmayan, proje üretmeyen kurumlara el atılacağı belirtildi.

Artı Siirt Haber Ajansının edindiği kulis bilgilerine Temmuz ya da Ağustos ayı gibi Siirt'te birçok kurum müdürünün görevinden alınacağı iddia edildi.

Resmî olmayan bilgilere göre Temmuz ayında valiler kararnamesinin yayınlamasından sonra Siirt'te birçok müdürün görevinden alınacağı ve yerlerine yeni müdürlerin atanacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta Siirt Milli Eğitim Müdürlüğünde geçici görevli 4 şube müdürü tasarruf tedbirleri gerekçe gösterilip görevinden alınmıştı. Şube müdürlerinin yerlerine yenileri hala atanmamışken edinilen kulis bilgilerine göre Siirt'te birçok kurum müdürünün de değişeceği iddia edildi. Bu bilgiler iddia olup önümüzdeki süreçte gerçek olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 4 Şube Müdürü Görevden Alındı
Siirt'te Genç Kadın Asılmış Halde Ölü Bulundu
Hazır olun yeni iller geliyor! 82, 83, 84 bakın nerelerin plakası olacak
Siirt'te İş Yerinde Silahlı Saldırı: 3 Yaralı
Siirt'te Ekmeğe Zam Geldi! İşte 200 Gram Ekmeğin Yeni Fiyatı...
Siirt İl Müftülüğü TYP Kura Sonuçları Açıklandı
Migros'tan BEDAVA Kampanyası Geldi! 5 Gün Boyunca Geçerli
Siirt'te, Siyasetin ve Bürokrasinin Ağır Topları Bilek ve Nas Ailesinin Düğününde Bir Araya Geldi
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'in En İyi Liseleri! İşte İlk 5 Lise Siirt'in En Başarılı Liseleri ve Puanları
Siirt'in Gizemli Tarihi: Sami Dilinden Zerdüşt İnançlarına, Mezopotamya'nın Kalbinde Yer Alan Bu Kentin Sırrını Keşfedin! Siirt Adının Kaynağı ve Tarihsel Gelişimi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR