Dilan Polat'ın Emniyetteki İfadesi Ortaya Çıktı
Sabaha karşı uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan gözaltına alınıp serbest bırakılan Dilan Polat'ın emniyetteki ifadesinde çarpıcı bir detay yer aldı.
Sabaha karşı uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçlamasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılan Dilan Polat'ın emniyette verdiği ifade dikkat çekti. Polat, hakkında soruşturma açılmasına neden olan videodaki 'Kimse kalkamıyor' ifadesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
'Herkes Çok Yorgundu'
Emniyetteki sorgusunda, videonun Aralık 2024'te çekildiğini belirten Dilan Polat, 'Tüp bebek tedavisi görüyorum ve hayatımın hiçbir döneminde uyuşturucu madde kullanmadım. Yalnızca psikiyatrik tedavi amaçlı bazı ilaçlar kullanıyorum' dedi.
Videodaki 'Kimse kalkamıyor' ifadesiyle ilgili soruya ise Polat, 'Herkes çok yorgundu. Eşimin kardeşi o anlarda masayı temizliyordu çünkü orada kahvaltı edecektik' şeklinde cevap verdi.
Polat Çifti Serbest Bırakıldı
Sabaha karşı gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çifti, sağlık kontrollerinin ardından emniyetteki işlemleri tamamlanarak serbest bırakıldı. Gelişme, Polat çiftinin avukatı Sevinç Horoz tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.
Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında 'Uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak veya kullanmak' suçlamasıyla başlatılan soruşturma devam ediyor.