Elon Musk, Her Gün 1 Milyon Dolar Hediye Edecek!

Amerikalı milyarder Elon Musk, Donald Trump'ı destekleyen siyasi eylem komitesine katılanlardan her gün bir kişiye 1 milyon dolar vereceğini duyurdu. Musk, bu kampanyanın dikkat çekmesi ve destek bulması amacıyla Pensilvanya'daki mitingde ilk ödül çekini kazanan kişiye takdim etti.

Amerikalı milyarder Elon Musk, eski ABD Başkanı Donald Trump'ı destekleyen siyasi eylem komitesinin kampanyasına katılanlardan her gün bir kişiye 1 milyon dolar vereceğini duyurdu.

Musk, Kampanyayı Destekliyor

Musk, Trump'ın seçimini desteklemek için büyük bir adım atarak, bu kampanya aracılığıyla dikkat çekmeyi hedefliyor. Her gün belirli bir seçmene 1 milyon dolar verilmesi, seçim sürecinde büyük bir etki yaratma amacını taşıyor.

Seçimlerin Kaderini Belirleyen Eyaletlerde

Elon Musk, Pensilvanya'nın Harrisburg kentindeki bir mitingde yaptığı konuşmada, "America PAC" adlı siyasi eylem komitesinin kampanyasına imza atan seçmenlere seslendi. 5 Kasım'a kadar sürecek olan bu uygulama ile Trump'ın seçim kampanyasına destek olunması bekleniyor. Mitingde, ilk kazanan kişiye ödül çekini de veren Musk, bu hediye ile kampanyanın daha fazla dikkat çekmesini umuyor.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme