İtfaiyeden hastanede yangın tatbikatı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri acil durum bilinçlendirmesi amacıyla Bismil Devlet Hastanesinde yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri acil durum bilinçlendirmesi amacıyla Bismil Devlet Hastanesinde yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı, hastanelerin her yıl yaptığı Hastane Afet Acil Durum Planı kapsamında yangın tatbikatı gerçekleştirdi. Bu kapsamda acil durum anında ve sonrasında yapılacaklara yönelik personele teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. İtfaiye ekiplerinin, Bismil Devlet Hastanesinde gerçekleştirdiği teorik eğitimde personele, yangın çıkış nedenleri, başlangıç yangınlarına müdahalenin nasıl olacağı, yangının çıkmaması için alınacak önlemler, yangın sonrası yapılması gerekenler ve doğru yangın ihbarı konularında bilgi verdi.

Kurtarma faaliyeti canlandırıldı

Ekipler daha sonra, hastane binasında gerçekleştirdiği tatbikatta oluşabilecek herhangi bir acil durumda yangın söndürme, yaralıyı sedye yardımı ile tahliye etme ve mahsur kalanları kurtarma faaliyetlerini canlandırdı. İtfaiye ekipleri olası acil durumlarda farklı kurumlarda çalışanların bilgilendirilmesi amacıyla teorik ve pratik eğitimlere devam edecek.

ÇOK OKUNANLAR
Diyarbakır'da baronlara köstebeklik yapan komutan yakayı ele verdi
Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 4 Şube Müdürü Görevden Alındı
Raporlu İlaç Kullananlar Hastaneye Gitmeden de İlaçlarını Alabilecekler! İşte Raporlu İlaçlar İçin Yapılan Düzenleme
Siirt'te Genç Kadın Asılmış Halde Ölü Bulundu
Hazır olun yeni iller geliyor! 82, 83, 84 bakın nerelerin plakası olacak
Siirt'te İş Yerinde Silahlı Saldırı: 3 Yaralı
Siirt'te Ekmeğe Zam Geldi! İşte 200 Gram Ekmeğin Yeni Fiyatı...
Siirt İl Müftülüğü TYP Kura Sonuçları Açıklandı
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Çevre Yolunda Motosiklet Kazası: 1'i Kadın, 2 Ağır Yaralı
Siirt'te Şok Ölüm: Askeri Personel Hastane Lavabosunda Ölü Bulundu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR